saks film ejes af Hans-Erik Saks

Hans-Erik har mange ĂĄrs tv- og kommunikationserfaring, og flere store tv-hits pĂĄ tracklisten.

Kombinationen af idérigdom og flair for, hvad der virker har resulteret i mange virkningsfulde opgaver. Og ikke mindst glade kunder.

Hans-Erik er ud af en billedkunstner familie.Og generne fornægter sig ikke. Hans-Erik løser selv en stor del af firmaets foto-, design- og artwork-opgaver. Penslen er foto- eller filmkameraet. Paletten er Mac´en, der altid er propfyldt med de allernyeste billed-, film- og visual-effects programmer.

Hans-Erik har gennem mange år oparbejdet et stort netværk af dygtige projektledere, producere og instruktører. Det giver fleksibilitet til at kunne påtage sig små såvel som store opgaver.

Til daglig arbejder Hans-Erik også med at idéudvikling, strategi og tekstarbejde. Han kan noget med ord og bogstaver. Selv beskriver han sin titel med en kombination af forbogstaverne i sit navn.
Hans-Erik benytter Facebook i arbejdssammenhæng. Og knytter gerne nye relevante kontakter til sit netværk. Bliv ven med Hans-Erik her.

     
Flere kvinder til Rigspolitiet


Rigspolitiet ønsker at afspejle samfundets sammensætning, og derfor ser man gerne flere kvinder som ansøgere til...

læs mere >>>
Rigspolitiet forlænger kontrakt med saks

 

For få år siden indbød Rigspolitiet 5 reklame- og kommunikations- virksomheder til at give et...

læs mere >>>
TV-opgave for EuropaparlamentetEuropaparlamentets Informationskontor i Danmark forelagde en specifik kommunikationsopgave for os, og bad om et udspil....

læs mere >>>
New York 11.09.2001 Kolding 23.11.2004

 
Terrorangrebet i New York 11. september, og den voldsomme fyrværkeriulykke i Seest ved Kolding 3....

læs mere >>>